preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Vijesti

Terenska nastava u Rijeci

Usprkos najavi lošeg vremena i kiše u ponedjeljak, 4.11.2021., u jutarnjim satima naši učenici viših razreda sa svojim učiteljima krenuli su u Rijeku. Sivo nebo i nekoliko kapi kiše nije poremetilo planirane aktivnosti u Gradu koji teče.

Razlog ovog putovanja bila je terenska nastava naših sedmaša i osmaša. Posjetili su Palaču šećera u kojoj su postavljene dvije izložbe posvećene povijesti grada i riječkoj šećerani te izložbu ranih riječkih radova slavnog austrijskog slikara Gustava Klimta. Nakon gotovo dvosatnog razgledavanja i interaktivnog istraživanja po dvoranama palače uputili su se na Žabicu u čijoj je blizini još jedan prostor Muzeja Grada Rijeke s izložbom o riječkom Torpedu.

Ova riječku priču zaokružena je šarenim, razigranim i veselim svijetom Dječje kuće u kojoj ih je  dočekala vodičkinja Dina te ih povela u obilazak ovog dječjeg carstva. Očarani prostorom, novim kinom, radionicom u knjižnici Stribor i Playstationima u atriju zgrade, završili su svoj posjet ovoj zanimljivoj kući i krenuli put Kanfanara.

 

 

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Tatjana Šušnica Relić   datum: 8. 10. 2021.


Anketa
Kako ćeš provesti zimske blagdane?
Raspored sati 2017./2018.

predmetna nastava:

razredna nastava:


Raspored zvona

raspored zvona MŠ

raspored zvona PO


Informacije

Kalendar rada škole


e-Dnevnik za učenike


Korisni linkovi
Škola na netu

Razno

preskoči na navigaciju