preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Vijesti

Susret s autorom

 

Preko aplikacije zoom, danas, 26. listopada 2021. godine u gostima smo imali spisateljicu za djecu i odrasle Sanju Pilić i  moderatora susreta Hrvoja Kovačevića.  „Mala tribina“ je projekt Društva hrvatskih književnika i njihovog predsjednika, također autora mnogih naslova, Hrvoja Kovačevića, u kojem oni omogućuju besplatne susrete učenika sa hrvatskim autorima koji pišu za djecu. Na susretu su bili učenici trećeg i četvrtog razreda naše škole. Ovom događaju mogli su se priključiti i djeca koja su u samoizolaciji, kao što je to mogao i uradio naš Marko iz četvrtog razreda.

Naša gošća iz Zagreba je zanimljiva osoba i od nje su djeca mogla mnogo toga čuti i uz put naučiti. Učenicima je najpoznatiji njezin serijal priča o Maši. I uz pitanja i bez pitanja Sanja nam je puno rekla o sebi , da je počela pisati jer je i njezina majka spisateljica Sunčana Škrinjarić pa i to da je svake godine najmanje dva mjeseca u Rovinju, da joj se unuka zove Maša, da je do sada imala i mačke i hrčke i kuniće i da sada nema kućnog ljubimca.

Uz  njihove želje da djeca čitaju i dalje i da daljnji život svima prođe bez korone i u ljepšoj atmosferi rastali smo se od naših gostiju iz Zagreba i Stubičkih Toplica. Čekamo i nadamo se novim susretima.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Tatjana Šušnica Relić   datum: 26. 10. 2021.


Anketa
Kako ćeš provesti zimske blagdane?
Raspored sati 2017./2018.

predmetna nastava:

razredna nastava:


Raspored zvona

raspored zvona MŠ

raspored zvona PO


Informacije

Kalendar rada škole


e-Dnevnik za učenike


Korisni linkovi
Škola na netu

Razno

preskoči na navigaciju