preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Vijesti

Terenska nastava trećih i četvrtih razreda

Terenska nastava u Zagreb i Hrvatsko zagorje

Učenici 3. i 4. razreda matične škole i područnog odjeljenja realizirali su Školu u prirodi u Hrvatskom zagorju i Zagrebu u vremenu od 11. – 13. svibnja 2022. godine. U  pratnji učenika bile su učiteljice: Larisa Brezak, Ivana Bubuć Giotta i Melita Damijanić (voditeljica Škole u prirodi).

Prvog dana posjetili su  centar Zagreba  i staru gredsku jezgru te  Muzej iluzija, Tehnički muzej i zoološki vrt. Istoga dana zaputili su se u Tuheljske toplice gdje je učenicima bio organiziran smještaj. Drugog dana realizirana su dva posjeta i to dvorcu Trakošćan i Etno selu Kumrovec uz stručno vodstvo. U seoskom domaćinstvo organiziran je ručak, a nastavak dana bio je rezerviran za sportske aktivnosti na bazenima te zabavu i ples.

Treći dan  posjetili su Krapinu i Muzej neandertalaca. Put ih je odveo i u  Mariju Bistricu gdje su prisustvovali radionici izrade licitarskih srca te se upoznali s medičarstvom.  Uslijedio je obilazak svetišta Majke Božje Bistričke, ukusan ručak na seoskom godpodarstvu uz sportske igre na otvorenom te povratak kućama u večernjim satima.

                teks napisala učiteljica Melita Damijanić


 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Tatjana Šušnica Relić   datum: 17. 5. 2022.


Anketa
Kako ćeš provesti zimske blagdane?
Raspored sati 2017./2018.

predmetna nastava:

razredna nastava:


Raspored zvona

raspored zvona MŠ

raspored zvona PO


Informacije

Kalendar rada škole


e-Dnevnik za učenike


Korisni linkovi
Škola na netu

Razno

preskoči na navigaciju