preskoči na sadržaj
Vijesti

DAN ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE I DAN KRUHA

   

Ovog prekrasnog toplog jesenjeg jutra našom školom širio se primamljiv miris…pitate se možda o čemu je riječ? Na naš poziv i zamolbu da učenici u školu donesu kolače, peciva, različite vrste proizvoda od tijesta, odaziv naših dragih roditelja, odnosno mama naših učenika, bio je nevjerojatan!


Takva ljepota, različitost, originalnost, kreativnost i kvaliteta bila je pravi praznik za naša osjetila.

Ovom prilikom  želimo se od srca zahvaliti svima koji su dali svoj doprinos današnjem obilježavanju, tako što su se odazvali pozivu, odvojili svoje vrijeme da bi razveselili djecu i ukrasili naš zajednički stol. Da je to zaista tako, možete se uvjeriti ako pogledate fotografije svečanog stola u holu škole.

Da bi svečanost bila potpuna, potrudile su se naše učiteljice razredne nastave i učiteljica glazbene kulture. „Lukin kruh sa sedam kora“, zanimljivu priču izveli su nam učenici četvrtog razreda, pjesmu Zvonimira Baloga „Pekar“ uspješno su izrecitirali učenici trećeg razreda Lana Mia Orbanić i Karlo Sironić, a učenici drugog razreda Eva Žufić i Dominik Marić predstavili su se pjesmicom i pitalicom o kruhu. Članovi glazbene igraonice PRO Sošići izveli su vrlo zanimljivu i kreativnu scensku igru „Zrno“ koju su sami napisati i uvježbali s učiteljicom glazbene kulture. Nakon prigodne izvedbe malog i velikog zbora pjesme „Kruha, kruha“ , gužve oko svečanog stola nije nedostajalo.

 

   

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dario Kukuljan   datum: 17. 10. 2017.


Anketa
Da li si sretan što je počela škola?
e-Dnevnik za učenike


Raspored sati 2017./2018.


Raspored zvona

    


Informacije

Pisane provjere

Školski kurikulum


Godišnji PiP

   


Korisni linkovi
Škola na netu

Razno

preskoči na navigaciju