preskoči na sadržaj
Vijesti

Prosinac u Puli

   

U prohladno jutro krenuli smo dobro raspoloženi put Pule, jer ipak je noćas stigao sveti Nikola i mnogima napunio čizmice. 


Stigavši u Pulu zima je grickala naše uši ali mi smo ipak uživali u svim zanimljivostima na Korzu koje su postavljene za najmanje. Bila je tu šarena gljiva, čarobna šuma, snjegović, borovi, sobovi i saonice te nezaobilazna kućica najdražeg djedice. Njega nažalost nismo sreli jer je spavao...ipak, umoran je od cjelodnevnih priprema. 

Da ne zaboravimo koji je bio primarni cilj posjeta Puli produžili smo u INK gdje smo ugrijani i nasmijani uživali u predstavi "Eni", priči o djevojčici i njenim prijateljicama u sirotištu. Njihove zgode i nezgode podsjetile su nas na one najpotrebitije, one koji ne mogu bez naše pomoći u ovo predblagdansko vrijeme. Raznježeni predstavom stigli smo i na Sajam knjige. Tu nas je čekalo iznenađenje. Naime, dok smo obilazili Monte Librić sveti Nikola nas je posjetio  i uljepšao ovaj dan. Naravno da smo kupili pokoju knjigu, pojeli zadnje bombone i polako krenuli kući. Ah, sveti Nikola, zaštitnik starih, moreplovaca i djece....
Prekrasan dan! 
 

                                                                                                Larisa Brezak

 

   

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dario Kukuljan   datum: 7. 12. 2017.


Anketa
Da li si sretan što je počela škola?
e-Dnevnik za učenike


Raspored sati 2017./2018.


Raspored zvona

    


Informacije

Pisane provjere

Školski kurikulum


Godišnji PiP

   


Korisni linkovi
Škola na netu

Razno

preskoči na navigaciju