preskoči na sadržaj
Vijesti

PLESOM PROTIV NASILJA!!

U našoj školi ove godine, sad već tradicionalno, obilježili smo Dan ružičastih majica. Učenje i poučavanje o nenasilju, toleranciji, uvažavanju drugih i drugačijih, mirno rješavanje sukoba, područje je odgojnog djelovanja kojem se posebno posvećuje pažnja svake školske godine u sklopu Školskog preventivnog programa i Zdravstvenog odgoja, MODUL: Prevencija nasilja.

Dan ružičastih majica obilježava se zadnje srijede u mjesecu veljači, ove godine je to bilo 28.2.

Razrednici su sa svojim razrednim odjeljenjima imali na Satovima razrednog odjela radionice kroz koje su još jednom naglasili neprihvatljiva ponašanja koja nikako nisu način međusobnih odnosa i ponašanja među vršnjacima.

Ove smo godine osim radionica, plakata sa edukativnim sadržajem i porukama, imali sat zajedničkog druženja, igre i zabave i to u tri grupe. Razredna nastava Matične škole, učenici od 1. do 4. razreda PRO Sošići, te učenici predmetne nastave. Kroz zabavne i jednostavne igre s plastičnim čašama ,u kojima smo svi uživali, do uvježbavanja plesa s jednostavnim pokretima uz pjesmu Happy. Veoma brzo i uspješno učenici od 5. do 8. razreda uvježbali su plesnu točku s ovogodišnjom porukom: PLESOM PROTIV NASILJA!!

Video uradak i fotografije dočarati će Vam dio naše atmosfere u školi. 

 

Fotografije pogledajte ovdje.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivor Kuček   datum: 7. 3. 2018.


Anketa
Da li si sretan što je počela škola?
e-Dnevnik za učenike


Raspored sati 2017./2018.


Raspored zvona

    


Informacije

Pisane provjere

Školski kurikulum


Godišnji PiP

   


Korisni linkovi
Škola na netu

Razno

preskoči na navigaciju