preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Vijesti

Poziv na sudjelovanje u humanitarnoj akciji prikupljanja plastičnih čepova Udruge oboljelih od leukemije i limfoma

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL) pokrenula je projekt pod nazivom "Plastičnim čepovima do skupih lijekova", a naša škola je i ove školske godine odlučila podržati ih u radu.

Udruga je projekt osmislila s ciljem stvaranja čišćeg okoliša, poticanja održivog razvoja i educiranja građana o važnosti zaštite okoliša, a kojim će u isto vrijeme pridonijeti bržoj rehabilitaciji i resocijalizaciji oboljelih od malignih bolesti. Skupljanje čepova pokazalo se kao odlična zamisao te je do sad skupljenim novcem od plastičnih čepova Udruga pomogla brojnim oboljelima u kupnji lijekova, terapija i/ili medicinskih pomagala u slučaju kada to ne financira HZZO.

Prikupljaju se svi plastični čepovi iz domaćinstva: čepovi od vode, sokova, jogurta, mlijeka, ulja, octa, omekšivača, šampona, paste za zube, pjene za brijane, itd.

Učenici i djelatnici čepove mogu donijeti u školu i ubaciti u kutiju označenu nazivom akcije. Oni će biti poslani Udruzi, koja će ih odvesti na otkup u reciklažne centre, a s dobivenim novcem pomagati liječenje oboljelih.

Pozivamo sve Vas dobrog i plemenitog srca da sakupljate plastične čepove te ih donesete u školu čime doprinosite zaštiti okoliša, a istovremeno pomažete oboljelima od teških i malignih bolesti.

Zahvaljujemo svima koji će se uključiti u akciju.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragana Buršić   datum: 20. 1. 2020.


Anketa
Koliko dnevno vremena provodim, rješavajući školske obveze?

e-Dnevnik za učenike


Raspored sati 2017./2018.

predmetna nastava:

razredna nastava:


Raspored zvona

    


Informacije

Pisane provjere

Školski kurikulum


Godišnji PiP

   


Kalendar rada škole


Korisni linkovi
Škola na netu

Razno

preskoči na navigaciju