preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Vijesti

Upute HZZJZ i preporuke MZOa.

Poštovani roditelji!

Nadležna ministarstva izdala su preporuke i upute  za nastavak nastave na daljinu, a osim toga, od 11. svibnja 2020. godine omogućena je nastava u školskim ustanovama iznimno za učenike od 1. do 4. razreda čija oba roditelja rade i ne mogu drugačije organizirati čuvanje svoje djece.

Nastava će biti organizirana prema Uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo ( Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID -19 za ustanove ranog i predškolskog  odgoja i obrazovanja te osnovnoškolske ustanove u kojima je osigurana mogućnost zbrinjavanja djece rane i predškolske dobi te učenika koji pohađaju razrednu nastavu ).

Molimo Vas da pažljivo proučite  navedene upute  u kojima je, između ostaloga,  navedeno kojim kriterijima treba udovoljiti da bi učenici mogli biti uključeni u nastavu u školi radi sprječavanja daljnjeg širenja epidemije. Vjerujem da će vam kad proučite tekst sve biti jasnije te da ćete znati i moći donijeti za vas i vaše dijete ispravnu odluku.

Boravak učenika u školi bit će organiziran sukladno  „Mjerama za zaštitu od širenja epidemije COVID - 19 u OŠ Petra Studenca". Školski prijevoz neće biti organiziran dok se ne steknu za to potrebni sigurnosni uvjeti.

Dostavljamo Izjavu o uključivanju djeteta u nastavu u školi s početkom od 11. svibnja.

Izjavu ispunjavaju samo roditelji one djece koja će od 11. svibnja pohađati nastavu u školi.  Ispunjenu  izjavu treba  dostaviti najkasnije do petka, 8. svibnja 2020. u 12,00 sati na mail adresu škole: ured@os-pstudenca-kanfanar.skole.hr

Budući je ograničen broj učenika koji smije biti u jednoj  grupi, u skladu s čime Škola mora pripremiti prostor i rasporediti djelatnike,  molimo Vas da se dosljedno pridržavate roka za slanje izjava o uključivanju učenika u nastavu u školi.

Ostali učenici će i dalje imati nastavu na daljinu na način koji je dogovoren s vašim razrednim učiteljima (Preporuke za organizaciju rada u razrednoj nastavi i upute za vrednovanje i ocjenjivanje u mješovitom modelu nastave).

Sve daljnje informacije i službene upute bit će vam proslijeđene u trenutku kada ih škola dobije.

U ime učitelja OŠ Petra Studenca zahvaljujem Vam  da izvrsnoj suradnji i velikom angažmanu  u nastavi na daljinu, te vjerujem da ćemo, kao i do sada, na korist vaše/naše djece uspješno odgovoriti novim  izazovima koji su pred nama. 

 

ravnatelj, Ivor Kuček

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivor Kuček   datum: 4. 5. 2020.


Anketa
Koliko dnevno vremena provodim, rješavajući školske obveze?

e-Dnevnik za učenike


Raspored sati 2017./2018.

predmetna nastava:

razredna nastava:


Raspored zvona

    


Informacije

Pisane provjere

Školski kurikulum


Godišnji PiP

   


Kalendar rada škole


Korisni linkovi
Škola na netu

Razno

preskoči na navigaciju