preskoči na sadržaj
Natjecanja

Natjecanja 2015./2016.

Izviješće sa županijskog natjecanja iz povijesti

održanog od 8. ožujka 2016. u Labinu

Učenici Matija Jurman i Luka Paulinić sudjelovali su 8. ožujka 2016. na županijsko natjecanju iz povijesti, koje se održalo u Srednjoj školi Mate Blažine u Labinu. U konkurenciji dvadesetak učenika Matija Jurman osvojio je drugo mjesto, dok je Luka Paulinić zauzeo sredinu ljestvice. 

 

LiDraNo 2016.

Na županijskoj smotri učeničkog literarnog, scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2016. održanoj 2. Ožujka u pazinskom Spomen domu sudjelovala je učenica naše škole Klara Muzica sa scenskim nastupom „ Mamina maza “ Sanje Pilić. Za svoj je nastup posebno pohvaljena od strane povjerenstva.

Čestitamo!

 

NATJECANJE IZ BIOLOGIJE

Učenici 8.razreda, Nina Matošević i Luka Paulinić sudjelovali su 18.ožujka 2016. na županijskom natjecanju iz biologije, održanom u Puli. Naši učenici su u konkurenciji od 12 natjecatelja, osvojili 7. i 8. mjesto. 

 

ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ GEOGRAFIJE

Dana 29.2.2016. godine u SŠ Mate Balote Poreč, održano je Županijsko natjecanje iz geografije. Našu školu predstavljao je učenik Karlo Karlović koji je osvojio 7. mjesto u kategoriji 8. razreda i učenica Emma Radović koja je osvojila 14. mjesto u kategoriji 5. razreda.

Čestitamo Karlu i Emmi i mentoru Saši Bukviću

 

ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ INFORMATIKE - INFOKUP

Dana 12.2.2016. godine u OŠ Veli vrh održano je Županijsko natjecanje iz informatike Infokup. Našu školu su predstavljali učenici: Mauro Orbanić, Luka Paulinić, Matej Karlović i Karlo Karlović.

Učenik Mauro Orbanić je osvojio 1. mjesto u kategoriji programiranja: LOGO (5. razred). U kategoriji Osnove informatike rezultat je: Karlo Karlović 7. mjesto, Luka Paulinić 8. mjesto, a Matej Karlović 13. mjesto.

Čestitamo učenicima i mentorici Ani Mirić

                                                                         

 

 

 

 

 

Učenici naše škole sudjelovali su na 2. Smotri Univerzalne sportske škole Istarske županije.

 

Smotra univerzalne sportske škole.

 

 

 

Učenici naše škole 1. na Općinskom prvenstvu u nogometu

Ekipa u sastavu: Matija Jurman, Ivan Živolić, David Totić, Ivan Rojnić, Leon Antončić, Karlo Karlović, Matej Karlović, Andrea Maružin, Emil Cerin i Teo Pamić i trener Aleksandar Nišić predstavljali su našu školu na općinskom natjecanju u nogometu. Natjecanje se održalo u Rovinju na terenima NK Rovinj. Sudjelovali su OŠ Vladimir Nazor, OŠ Jurja  Dobrile, OŠ Petra Studenca, OŠ Vladimir Gortan i  OŠ Bernardo  Benussi. Naši nogometaši su u prvoj  utakmici pobjedili učenike iz V.Nazora rezultatom 8:0. Druga je bila protiv favorita OŠ Jurja Dobrile i rezultat je 4:2. za naše. U trećoj su pobjedili OŠ B. Benussi sa 6: 0.  U zadnjoj  protiv Žminja rezultat  je bio 7:1.

Tim koji je i prije dvije godine osvojio prvo mjesto dokazao je i ove sezone svoju kvalitetu.

Sljedeće natjecanje se održava u Pazinu u ožujku 2016. i tamo će naši učenici tražiti prolaz za među županijsko natjecanje.

Budući da su to dobri sportaši i vrlo dobri  učenici, sa njima smo na putu do, nadamo se, zavidnog mjesta na završnom natjecanju, kao što je to bilo i prijašnjih godina.

Imaju našu podršku, navijamo za njih do novih pobjeda i poraza. Kako god bilo, mi smo ponosni na njih.

 

 

 

Učenici OŠ Petra Studenca osvojili 2. mjesto na Zavičajnom kvizu “Krasna Zemljo – Meraviglioso Paese

 

Pula i njena Osnovna škola Centar bile su u ponedjeljak domaćini još jednog Zavičajnog kviza pod nazivom “Krasna Zemljo – Meraviglioso Paese” kojeg organizira Katoličko društvo prosvjetnih djelatnika Istre mons. Antuna Heka, uz potporu Istarske županije i u suradnji s Povijesnim i pomorskim muzejom iz Pule.

 

Tema ovogodišnjeg, petog po redu zavičajnog kviza za osnovne i srednje škole, bila je 70. obljetnica završetka Drugog svjetskog rata, s posebnim osvrtom na prilike u Istri. Pobjednici u kategoriji osnovnih škola su učenici osnovne škole Veli Vrh Domagoj Perčinlić i Fran Slijepčević s mentorom Igorom Jovanovićem. Drugi su učenici osnovne škole Petra Studenca iz Kanfanara, Matija Jurman i Luka Paulinić s mentorom Markom Jelenićem, a treći učenici pulske škole Monte Zaro Lenard Vuković i Ema Novaković i njihova mentorica Valentina Miletović Anić.

Tekst i fotografije preuzeti s web stranice Istarskog zavičajnog kviza.

 

 

Natjecanja 2014./2015.

 

 

ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ VJERONAUKA

U četvrtak 19. veljače 2015. godine, učenici naše škole sudjelovali su na županijskom natjecanju iz vjeronauka – vjeronaučnoj olimpijadi, održanom u pazinskom kolegiju u Pazinu. Na natjecanju su sudjelovali učenici VII. razreda: Matej Karlović, Karlo Karlović i Luka Paulinić, te učenik VI. razreda Leon Kristian Antončić, sa svojom mentoricom Kristinom Ružić Boodhun. Tema natjecanja bio je II. Vatikanski sabor, a naši su učenici osvojili 5. mjesto.

 

ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ INFORMATIKE

U petak, 20. veljače 2015. godine, učenici Luka Paulinić, Matej Karlović, Karlo Karlović, Matija Šen i Agata Marić predstavljali su OŠ Petra Studenca Kanfanar na županijskom natjecanju iz informatike Infokup 2015. Natjecanje se održalo u OŠ Marije i Line u Umagu. Najbolji rezultat ostvario je Luka Paulinić koji je bio sedmi u kategoriji Osnove informatike. U kategoriji Osnove informatike natječu se uglavnom učenici 8. razreda tako da je Lukin uspjeh vrijedan pohvale pošto je Luka učenik sedmog razreda. Učenici su zajedno s mentoricom, učiteljicom informatike Anom Mirić, prisustvovali i predstavljanju softverskih radova nastalih od strane učenika srednjih škola. 

ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ TEHNIČKE KULTURE

57. natjecanje mladih tehničara održalo se u Puli u OŠ Stoja 13.ožujka 2015.godine. Na natjecanje su pozvani  učenici OŠ Petra Studenca Kanfanar,  Jan Vidulin i David Totić, no učenik David Totić zbog bolesti nije prisustvovao natjecanju. Jan Vidulin, učenik 5. razreda, natjecao se u kategoriji  „Maketarstvo i modelarstvo“ . Mentorica: učiteljica tehničke kulture  Gordana Mazzi.

 

 

Natjecanje ˝Robotrka na prstenac˝

 

Dana 30. svibnja 2015. učenici naše škole: Antonia Marić, Matija Šen, Nina Okret, Marin Pokrajac, Toni Bakša i Matija Tanković sa profesorom Nijazom Alagićem voditeljem, sudjelovali su na natjecanju robotike u Indusrijsko obrtničkoj školi u Puli.

Natjecalo se sedam škola iz dvije županije. Naša škola je imala dvije grupe. Prva grupa Šen, Tanković i Bakša osvojili su drugo mjesto,  a druga grupa Marić, Okret i Pokrajac bili su deveti. Domaćini su sve natjecatelje počastili pizzom i kolačima.

       

                                                                    Antonia Marić

 

 

 

 

 


e-Dnevnik za učenike


Raspored sati 2016./2017.


Raspored zvona

    


Informacije

Pisane provjere

Školski kurikulum


Godišnji PiP

   


Korisni linkovi
Škola na netu

Razno

preskoči na navigaciju