preskoči na sadržaj
Vijesti

200 godina školstva u Kanfanaru

   

Dana 22. studenog  2017. obilježili smo  dvjestotu godinu postojanja osnovne škole u općini Kanfanar. 


Priredba je počela u 18,00 sati  uz himnu  Republike Hrvatske, Istarske županije i škole. Uvodnu riječ imao je ravnatelj Dario Kukuljan. Nakon njega skupu se obratio načelnik općine Sandro Jurman te zamjenik župana Fabrizio Radin.

Naš učitelj povijesti Marko Jelenić  i učiteljica hrvatskoga jezika Kristina Hekić, uz pomoć svojih kolega, uredili su Spomen knjigu povodom 200 godina osnovnog školstva u Kanfanaru koja je hvale vrijedan dokument za povijest našeg kraja.

Mnogobrojni  gosti su svojim pjesmama, svjedočenjem i sviranjem uveličali su ovaj događaj. Svoje umjetničke točke prikazali su: KUD Dvigrad s mažoretkinjama,  a tu se priključio i školski zbor s prigodnim pjesmama. Učenici su izveli kratke dramske scene školovanja u doba Italije, socijalizma te sadašnjeg doba, kao i predstavili se recitacijama, scenskom igrom i prezentacijama. U dobrom ozračju te uz zadovoljne domaćine i goste, druženje okupljenih se nastavilo i nakon završnih riječi. Zahvaljujemo se svima na dolasku i podršci.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dario Kukuljan   datum: 28. 11. 2017.


Anketa
Da li si sretan što je počela škola?
e-Dnevnik za učenike


Raspored sati 2017./2018.


Raspored zvona

    


Informacije

Pisane provjere

Školski kurikulum


Godišnji PiP

   


Korisni linkovi
Škola na netu

Razno

preskoči na navigaciju